Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie.
Intre timp punem apa la fiert cu putina sare.
Cand carnea s-a facut alba si incepe sa lase apa punem mixul de legume si putin sos de soia si amestecam. Le gatim pana se rumenesc usor. Putem adauga sos de soia dupa gust, fara a mai adauga sare.
Cand apa da in clocot adaugam pastele (noodles) si le lasam sa fiarba 4 minute sau cat scrie la instructiuni.
Le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu carnea si mixul de legume.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii