Curata pielita alburie a muschiul de vita si pune-l la refrigerator pentru o ora-doua. Scoate-l si fiind usor inghetat il poti taia in felioare foarte fine. Lasa la temperatura bucatariei pe un servet, pana se dezgheata de tot si isi lasa apa. Taie la fel de fin prazul, ardeii si morcovii.
Separat, pune la fiert apa cu sare si unt, adauga orezul si lasa la fiert 17 minute.
Incinge wokul si toarna in el 3 linguri de ulei, prajeste la foc foarte mare feliutele de muschi, avand grija sa salti si sa amesteci in acelas timp pe fundul lui. Carnea nu trebie sa lase apa/suc, e important!
Cand carnea este aurie adauga zarzavatul, amestecand mereu. Odata inmuiat, adauga 3 lingurite de sos Worchester, gusta de sare si daca mai este nevoie, sareaza si pipereaza. Mai tine pe foc mare un minut doua adaugand 3-4 linguri de apa si asteptand sa se inchege usor preparatul, moment in care poti sa torni inauntru orezul fiert. Amesteca, stinge focul si presara deasupra patrunjel verde si codite de ceapa verde.
Serveste imediat.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii