Curata pielita alburie a muschiul de vita si pune-l la refrigerator pentru o ora-doua. Scoate-l si fiind usor inghetat il poti taia in felioare foarte fine. Lasa la temperatura bucatariei pe un servet, pana se dezgheata de tot si isi lasa apa. Taie la fel de fin prazul, ardeii si morcovii.
Separat, pune la fiert apa cu sare si unt, adauga orezul si lasa la fiert 17 minute.
Incinge wokul si toarna in el 3 linguri de ulei, prajeste la foc foarte mare feliutele de muschi, avand grija sa salti si sa amesteci in acelas timp pe fundul lui. Carnea nu trebie sa lase apa/suc, e important!
Cand carnea este aurie adauga zarzavatul, amestecand mereu. Odata inmuiat, adauga 3 lingurite de sos Worchester, gusta de sare si daca mai este nevoie, sareaza si pipereaza. Mai tine pe foc mare un minut doua adaugand 3-4 linguri de apa si asteptand sa se inchege usor preparatul, moment in care poti sa torni inauntru orezul fiert. Amesteca, stinge focul si presara deasupra patrunjel verde si codite de ceapa verde.
Serveste imediat.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii