Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit pana cepa devine translucida.
Adaugam carnea tocata de pui si amestecam pana la incorporarea completa.
Condimentam cu sare si oregano, coloram cu suc de rosii si fierbem totul pana ce sosul format scade suficient. Adaugam apoi cateva frunzulite tocate de busuioc proaspat.
Intre timp, feliem vinetele, le saram putin si le coacem pe ambele parti (pe tava de aragaz sau pe grill).
Ungem un vas de yena cu putin ulei, asezam o parte din feliile de vinete, iar peste acestea presaram cascavalul ras.
Adaugam carnea de pui, presaram inca putin cascaval si asezam restul feliilor de vinete impreuna cu rosiile (peste care vom adauga cascavalul ramas).
Dam vasul la cuptor atat cat este necesar.
Sa aveti pofta!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii