Musaca cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 500 gr carne tocata mixta (vita si porc)
  • verdeata: marar, patrunjel
  • 1 ceapa potrivita
  • codimente: piper, busuioc, sare
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se fac piure. Carnea tocata se amesteca cu codimentele si verdeata si se caleste impreuna cu ceapa timp de 5 minute la foc potrivit. Ungeti un vas cu ulei, intindeti jumatate din piureul de cartofi in vas puneti carnea calita si acoperiti cu cealalta jumatate de piure. Se baga la cuptor pentru 40 de minute. Cand e aproape gata se bat ouale si se intind deasupra.


Se serveste calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)
4
Italia

Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)

Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos