Se fierb cartofii si se fac piure. Carnea tocata se amesteca cu codimentele si verdeata si se caleste impreuna cu ceapa timp de 5 minute la foc potrivit. Ungeti un vas cu ulei, intindeti jumatate din piureul de cartofi in vas puneti carnea calita si acoperiti cu cealalta jumatate de piure. Se baga la cuptor pentru 40 de minute. Cand e aproape gata se bat ouale si se intind deasupra.
Se serveste calda!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Ideea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii