Se framanta foarte bine aluatul cu toate ingredientele, apoi se intinde o foaie cu sucitorul, pe planseta presarata cu faina.
Eu aluatul l-am imparti in doua: o parte am facut ruladele si cu cealalta am facut pastele ,un fel de -Gnocchi-
Se taie foaia in patrate, iar pe fiecare patrat se pune umplutura,apoi se ruleaza. Se pot unge cu ou si presara cu mac sau susan(eu asa am facut).
Se aseaza ruladele intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor, la foc potrivit 30-35min.
Noi le-am servit cu ardei copti si sos de hrean(samantana+iaurt+hrean).
Se pot servi ca fel principal, cu diferite garnituri si asezonate cu sosuri , sau pot fi taiate rondele puse pe o scobitoare cu o mslina si o bucatica de ardei gras.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii