Mincare de Fasole Verde cu Carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Mincare de Fasole Verde cu Carne

Ingrediente

  • - 1 kg carne de vaca (taiata in bucati mai mici)
  • - 1 ceapa
  • - 1 cutie fasole verde
  • - 1 cutie rosii (deja taiate)
  • - 4 catei de usturoi
  • - patrunjel verde (eu am folosit de la congelator)
  • - 1 lingurita vegeta
  • - sare, piper
  • - 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa se taie in jumatate, dupa care fiecare jumatate se taie pe lung si se taie solzisori (pestisori).

Carnea se tamponeaza bine cu un servet de hirtie ca sa nu fie umeda. Se pune uleiul in cratita si se adauga ceapa, se amesteca 1 minut dupa care se pune si carnea. Se presara putina sare, piper, vegeta, se pune capacul si se lasa la foc mic circa 20 de minute. Daca intre timp se evapora din apa lasata de carne, se mai adauga cite 1/2 de pahar de apa calduta.

Dupa aceea punem si usturoiul, sosul de rosii si lasam alte 5-10 minute la foc mic, cu capacul usor dat de-o parte. Intre timp fasolea o scurgem bine de apa din cutie. Incalzim cuptorul la 400*f (200*c).

Cind cuptorul este gata incalzit, punem si fasolea in cratita, amestecam usor, gustam si daca este nevoie mai adaugam sare sau piper, punem patrunjelul verde (sau uscat) si bagam cratita la cuptor pina scade. Eu am tinut-o exact 20 de minute! Mie imi place sa fie mai cremoasa.

Se poate folosi si marar verde (sau uscat), iar usturoiul il puteti da pe razatoare si adauga in mincare inainte de a baga cratita in cuptor. Eu cei 4 catei de usturoi i-am pus doar ca sa dea aroma si i-am aruncat la sfirsit.

Pofta Buna!


Se poate servi mincarea cu paine prajita sau putina mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Gulas Fara Carne

Gulas Fara Carne

Gulas Fara Carne
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Prajitura Sau Rulada cu Mere
3
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Negresa cu nuci si portocala
4
Dulciuri

Negresa cu nuci si portocala

Negresa cu nuci si portocala
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Culinar.RO

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia