Mic-dejun cu Oua in Ardei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Mic-dejun cu Oua in Ardei

Ingrediente

  • -3 oua
  • -1 bucata ardei rosu
  • -1 bucata radei galben
  • -1bucata ardei verde
  • -ulei pt prajit
  • -sare

Mod de preparare

Prima data, ardeii se spala. Dupa care se taie rondele, din fiecare.

Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.

Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.

Dupa ce s-au prajit ouale bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.

Cand sunt prajite ouale se pot servi.

Se pot servi imediat... pofta buna!
Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre ... acum, cum doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa