Prima data, ardeii se spala. Dupa care se taie rondele, din fiecare.
Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.
Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.
Dupa ce s-au prajit ouale bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.
Cand sunt prajite ouale se pot servi.
Se pot servi imediat... pofta buna!
Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre ... acum, cum doriti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii