-punem ceapa la calit, impreuna cu usturoiul si ardeiul
-stingem totul cu bulion de casa
-asezam frumos carnea si completam cu vin
-lasam totul sub capac pana se patrunde carnea
-daca mai trebuie mai adaugam vin rosu
-fierbe cartofii in apa cu sar. ii pisam ca si pentru piure. lasam sa se raceasca
-amestecam cartofii piure cu faina, 2 oua si sarea
-facem din aceasta compozitie o coca
-incepem si impartim aluatul, ajutandu-ne de faina sa nu se lipesca de maini
-facem bastonase lunguiete si le introducem in oala cu apa si sare si putin ulei
-lasam sa fiarba 10-15 minute
-le scoatem cu strecuroatoarea si apoi punem puitn ulei peste ele si le amestecam
-servim aceste knedle cu diferite fripturi, tocanite cu mac sau altele.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul Retetecalamama
Prajitura cu mere si gutuiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii