-punem ceapa la calit, impreuna cu usturoiul si ardeiul
-stingem totul cu bulion de casa
-asezam frumos carnea si completam cu vin
-lasam totul sub capac pana se patrunde carnea
-daca mai trebuie mai adaugam vin rosu
-fierbe cartofii in apa cu sar. ii pisam ca si pentru piure. lasam sa se raceasca
-amestecam cartofii piure cu faina, 2 oua si sarea
-facem din aceasta compozitie o coca
-incepem si impartim aluatul, ajutandu-ne de faina sa nu se lipesca de maini
-facem bastonase lunguiete si le introducem in oala cu apa si sare si putin ulei
-lasam sa fiarba 10-15 minute
-le scoatem cu strecuroatoarea si apoi punem puitn ulei peste ele si le amestecam
-servim aceste knedle cu diferite fripturi, tocanite cu mac sau altele.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii