-punem ceapa la calit, impreuna cu usturoiul si ardeiul
-stingem totul cu bulion de casa
-asezam frumos carnea si completam cu vin
-lasam totul sub capac pana se patrunde carnea
-daca mai trebuie mai adaugam vin rosu
-fierbe cartofii in apa cu sar. ii pisam ca si pentru piure. lasam sa se raceasca
-amestecam cartofii piure cu faina, 2 oua si sarea
-facem din aceasta compozitie o coca
-incepem si impartim aluatul, ajutandu-ne de faina sa nu se lipesca de maini
-facem bastonase lunguiete si le introducem in oala cu apa si sare si putin ulei
-lasam sa fiarba 10-15 minute
-le scoatem cu strecuroatoarea si apoi punem puitn ulei peste ele si le amestecam
-servim aceste knedle cu diferite fripturi, tocanite cu mac sau altele.
Pentru acest desert am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.
Desert la pahar cu ciocolata si friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii