1. Muschiul de porc se taie in 8 bucati, care se condimenteaza cu sare, piper si boia.
2. Se incinge uleiul si se frig medalioanele de porc ,pe ambele parti. Se acopera tigaia si se continua frigerea inca 5-10 minute. Se scot apoi medalioanele si se pastreaz la cald.
In uleiul ramas se pune smantana sau frisca de gatit, cubuletul Knorr sfaramatsi lasam sa dea in clocot. Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa si cu ketch-upul si se adauga in compozitie.
3. Se desfac buchetelele de broccoli , se apala , se fierb in apa sarata 8 minute , se scot si se pun in blender .Se obtine un pireu, pe care il pastram la cald.
4. Se iau 4 dl. din apa in care a fiert broccoli, se pun la fiert ,apoi se iau de pe foc.Incorporam in aceasta apa laptele si fulgii de cartofi, amestecand mereu.Se adauga nucsoara si margarina si , in final pireul de broccoli.
5. Migdalele feliate se rumenesc intr-o tigaie de Teflon, fara grasime ,si se amesteca cu pireul de broccoli.
Pe un platou , se aranjeaza medalioanele de porc,se acopera de jumatate cu sosul de smantana, iar alaturi aranjam pireul de broccoli, ornat cu buchetele de broccoli , fierte.
Servim preparatul cu un vin alb sec.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii