Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa clocoteasca un pic, apoi il scurgem si il trecem sub jet de apa rece si il lasam la scurs, apoi il tocam cu un cutit, maruntind un pic frunzele oparite.
Se curata ceapa si se taie marunt, la fel si ardeiul se taie cubulete si impreuna cu afumatura taiata in bucati potrivite se calesc intr-un strop de ulei de masline, pana se inmoaie ceapa si ardeiul, iar carnea este usor rumenita.
Se adauga spanacul oparit si marubtit,se sareaza dupa gust,se condimenteaza ,se adauga si legumele deshirattate,se adauga o cana de apa rece,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 20-25 minute,acoperind tigaia cu un capac.
Se adauga lingurita de pasta de tomate si lingura de faina se amesteca bine si se mai adauga un pic de apa daca mai este nevoie. Se lasa sa clocoteasca la foc mic, amestecand continuu cu lingura pana ce mancarea devine legata si cremoasa. Se da de pe foc si adaugam mararul verde tocat fin. Servim simplu sau cu oua ochiuri deasupra, este la fel de delicios!
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii