Curatam inimile si le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete. Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade.
In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt. Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte. Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii