Taiati pieptul de pui cubulete, presarati-l cu sare si piper si lasati-l la rece pana pregatiti legumele.
Coaceti ardeii pe foc iute. Presarati-i cu sare grunjoasa, acoperiti vasul si lasati sa se raceasca. Curatati ardeii de coji si seminte, apoi taiati-i fasii.
Puneti carnea pe foc cu o lingura de ulei si gatiti pana isi schimba culoarea.
Adaugati ceapa taiata pestisori si continuati sa gatiti pana ceapa devine aurie.
Adaugati rosiile taiate si fierbeti pana acestea formeaza un sos.
Puneti ardeii si sucul pe care si l-au lasat.
Potriviti de sare, piper si daca va place, puneti si ghimbir ras.
Lasati pe foc mic pana scade putin sosul format de legume.
Se poate face cu orice fel de carne va place, sau de ce nu, fara carne!
Eu folosesc mai multi ardei de culoare rosie. Este mai buna daca folositi mai multe feluri de ardei : gras, capia, gogosar.
Cand taiati ardeii aveti grija sa-i gustati din cand in cand. Eu am avut surpriza sa fie mai multi ardei usturati. Am folosit acea mancare drept garnitura la tacana de cartofi si de-atunci am grija sa gust mereu ardeii. :)
O fac si peste iarna, cu ardei copti congelati.
Se poate manca rece sau calda, presarata cu patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!
Cu noul blender personal Breville Blend Active Pro, pregatesti multe bauturi misto! Ingredientele le-ai adaugat, ai mixat si...
Smoothie de piersici si suc de portocaleAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii