Taiati pieptul de pui cubulete, presarati-l cu sare si piper si lasati-l la rece pana pregatiti legumele.
Coaceti ardeii pe foc iute. Presarati-i cu sare grunjoasa, acoperiti vasul si lasati sa se raceasca. Curatati ardeii de coji si seminte, apoi taiati-i fasii.
Puneti carnea pe foc cu o lingura de ulei si gatiti pana isi schimba culoarea.
Adaugati ceapa taiata pestisori si continuati sa gatiti pana ceapa devine aurie.
Adaugati rosiile taiate si fierbeti pana acestea formeaza un sos.
Puneti ardeii si sucul pe care si l-au lasat.
Potriviti de sare, piper si daca va place, puneti si ghimbir ras.
Lasati pe foc mic pana scade putin sosul format de legume.
Se poate face cu orice fel de carne va place, sau de ce nu, fara carne!
Eu folosesc mai multi ardei de culoare rosie. Este mai buna daca folositi mai multe feluri de ardei : gras, capia, gogosar.
Cand taiati ardeii aveti grija sa-i gustati din cand in cand. Eu am avut surpriza sa fie mai multi ardei usturati. Am folosit acea mancare drept garnitura la tacana de cartofi si de-atunci am grija sa gust mereu ardeii. :)
O fac si peste iarna, cu ardei copti congelati.
Se poate manca rece sau calda, presarata cu patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii