Mancarica cu Mazare

Complexitate
redusa
Mancarica cu Mazare

Ingrediente

  • Foarte simplu de preparat si foarte satios Ia sa vedem de ce avem nevoie sa putem prepara aceasta mancarica
  • 300 gr pulpa porc
  • 200 gr rosii
  • 1 lingura pasta gulyas sau pasta de ardei (1 lingurita boia dulce)
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper dupa gust
  • 400 gr mazare
  • 300 ml smantana
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea o taiem bucati mai mici. Ceapa si ardeiul gras se taie marunt. Rosiile le decojim si le taiem felii.

Incingem 50 ml ulei si calim pe el ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si piper, pasta gulyas (sau 1 lingurita boia ) si in cele din urma adaugam si rosiile feliate

Lasam sa dea cateva clocote apoi punem apa cat sa acopere bine carnea si lasam sa fiarba la foc potrivit acoperit pana carnea se inmoaie. Daca carnea nu e fiarta si apa scade se mai adauga. La sfarsit trebuie sa ramana zeama cam de doua degete pe carne. Adaugam mazarea si fierbem mai departe pana si acasta e fiarta.

In timpul cat mazarea fierbe pregatim maiaua din 2 lingura faina si 300 ml smantana. Subtiem un pic acest sos cu putina apa apoi o turnam peste sosul in care mazarea a fiert. Lasam sa dea cateva clocote pana sosul se ingroase.

Se serveste fierbinte.
Pofta Buna! ! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia