Carnea o taiem bucati mai mici. Ceapa si ardeiul gras se taie marunt. Rosiile le decojim si le taiem felii.
Incingem 50 ml ulei si calim pe el ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si piper, pasta gulyas (sau 1 lingurita boia ) si in cele din urma adaugam si rosiile feliate
Lasam sa dea cateva clocote apoi punem apa cat sa acopere bine carnea si lasam sa fiarba la foc potrivit acoperit pana carnea se inmoaie. Daca carnea nu e fiarta si apa scade se mai adauga. La sfarsit trebuie sa ramana zeama cam de doua degete pe carne. Adaugam mazarea si fierbem mai departe pana si acasta e fiarta.
In timpul cat mazarea fierbe pregatim maiaua din 2 lingura faina si 300 ml smantana. Subtiem un pic acest sos cu putina apa apoi o turnam peste sosul in care mazarea a fiert. Lasam sa dea cateva clocote pana sosul se ingroase.
Se serveste fierbinte.
Pofta Buna! ! ! !
Aluat fraged si umplutura cremoasa si dulce. Un dulce rapid si gustos pentru oricare moment al zilei, alaturi de un ceai sau...
Desert melcisori cu branza dulceAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii