Carnea o taiem bucati mai mici. Ceapa si ardeiul gras se taie marunt. Rosiile le decojim si le taiem felii.
Incingem 50 ml ulei si calim pe el ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si piper, pasta gulyas (sau 1 lingurita boia ) si in cele din urma adaugam si rosiile feliate
Lasam sa dea cateva clocote apoi punem apa cat sa acopere bine carnea si lasam sa fiarba la foc potrivit acoperit pana carnea se inmoaie. Daca carnea nu e fiarta si apa scade se mai adauga. La sfarsit trebuie sa ramana zeama cam de doua degete pe carne. Adaugam mazarea si fierbem mai departe pana si acasta e fiarta.
In timpul cat mazarea fierbe pregatim maiaua din 2 lingura faina si 300 ml smantana. Subtiem un pic acest sos cu putina apa apoi o turnam peste sosul in care mazarea a fiert. Lasam sa dea cateva clocote pana sosul se ingroase.
Se serveste fierbinte.
Pofta Buna! ! ! !
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Ideea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii