Se incinge uleiul si prajim la foc domol aripioarele spalate si curatate, pana se rumenesc frumos. Scoatem aripioarele si in uleiul ramas calim ceapa taiata julien, usturoiul feliat, pentru a parfuma preparatul, ardeiul taiat feliute subtiri si galbiorii scursi bine. Cand legumele se calesc, adaugam si aripioarele prajite, adaugam pasta de tomate, lasam sa se caleasca un pic cu legumele, amestecand continuu si adaugam si lingura de faina si adaugam o cana de apa, turnata in fir subtire, amestecand usor pana ce preparatul devine omogen si cremos. Saram si piperam dupa gust, adaugam dupa ce oprim focul un praf de nucsoara, foile de dafin si mararul tocat fin.
Pofta buna!
De ce sunt speciale ? Pentru ca sunt facute cu mare dragoste. Mereu cand vin in vizita nepotii ii intreb la...
Chiftelute specialeRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii