O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete.
Am pus legumele si carnea in oala sub presiune, am adaugat un praf de sare, frunza de dafin, apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute. Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul.
Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea. Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns.
Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei. Am dizolvat o lingura de faina in apa, am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia, sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote. La sfarsit am adaugat marar verde. Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii