Lintea se pune la inmuiat. Legumele se curata si se toaca marunt. Punem intr-o cratita 1/2 pahar apa si lasam sa dea in clocot, adaugam legumele apoi uleiul, si lasam pe foc 2-3 minute cu capacul sa se inabuse.
Adaugam pieptul de pui taiat in bucatele si lasam sa fiarba un pic. Adaugam lintea si amestecam bine. Punem 2 cani de apa si acoperim cratita cu un capac si fierbem circa 20-25 de minute. Adaugam bulionul, sare, piper si chimen si mai lasam inca 10 minute sa fiarba. Cand e gata presaram frunze de patrunjel tocate marunt.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii