Mancare Chinezeasca II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Mancare Chinezeasca II

Ingrediente

  • 3 buc piept pui
  • 3 gogosari rosii (ardei) 3 morcovi
  • 3 ciuperci-mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • sau 3 cepe uscate
  • 1 cana orez bob cu bob
  • 150-200 ml ulei
  • 2 linguri bulion
  • 300 mil apa
  • piper
  • delicat

Mod de preparare

Se taie carnea si legumele "fideluta". Se pune ulei intr-o cratita, se caleste morcovul, dar sa nu il lasam sa se inmoaie (sa faca crant), se scoate, avand grija ca uleiul sa ramana in cratita, la fel procedam si cu celelalte legume.

Carnea se condimenteaza si apoi se prepara precum legumele. In uleiul ramas se pune bulion se lasa 1 min apoi apa, delicat piper si se fierbe cateva min. Sosul obtinut se va scoate intr-un bol.

Orezul se pune intr-o cratita cu apa, se fierbe la cuptor, iar cand s-a fiert se scoate intr-un bol

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)