Se taie cotletul in felii mai grosute , se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza , se pipereaza .
Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea , capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc.
Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval.
(daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii