Kubai Szelet (Rulada cubaneza)

Complexitate
redusa
Kubai Szelet (Rulada cubaneza)

Ingrediente

  • 1 buc cotlet de porc (vita,pui)
  • felii subtiri de sunca presata
  • cascaval feliute sau ras
  • ananas din compot cele taiate felii rotunde
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se taie cotletul in felii mai grosute , se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza , se pipereaza .

Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea , capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc.

Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval.

(daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Dulciuri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu bulion
4
Dulciuri

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc
Bucataras.RO

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj