Se taie cotletul in felii mai grosute , se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza , se pipereaza .
Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea , capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc.
Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval.
(daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)
Daca va doriti o prajitura mai racoroasa, delicioasa si cu mare succes la musafiri cu siguranta aceasta este. Aroma de menta...
Prajituri cu menta, crema de vanilie si capsuniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii