Avem de a face cu o reteta clasica si totusi daca nu acordam importantas-ar putea sa nu realizam un produs de calitate. Spalam mararul si patrunjelul de la care indepartam partea groasa si oprim partea cu frunze pe care le tocam marunt.
Curatam usturoiul de camasa si il pisam bine.
Punem carnea tocata intr un vas si cu verdeata, venim cu usturoiul pisat, punem sare, piper, cimbru.
Spargem ouale punem condimentul de tocatura si trei linguri de faina. Omogenizam totul si gustam spre a nu omite nimic.
Pe un platou mare sau pe un blat ungem cu ulei si proportionam compozitia de kiftele. Incingem uleiul in tigaie la temperatura optima, tavalim kiftelele in faina si le asezam in tigaie unde se v or face pe o parte si alta.
Cu sos de rosii, cu sos marinat, cu sos de smantana cu piure sau orez, si poate fi parte a unui aperitiv.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii