Kiftele cu Carne in Amestec

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata in amestec 1 kg
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi o capatana
  • condiment ptr tocatura 1 plic
  • oua 2 buc
  • marar 1 legatura
  • patrunjel 1 legatura
  • faina 200gr
  • ulei 300ml

Mod de preparare

Avem de a face cu o reteta clasica si totusi daca nu acordam importantas-ar putea sa nu realizam un produs de calitate. Spalam mararul si patrunjelul de la care indepartam partea groasa si oprim partea cu frunze pe care le tocam marunt.

Curatam usturoiul de camasa si il pisam bine.

Punem carnea tocata intr un vas si cu verdeata, venim cu usturoiul pisat, punem sare, piper, cimbru.
Spargem ouale punem condimentul de tocatura si trei linguri de faina. Omogenizam totul si gustam spre a nu omite nimic.

Pe un platou mare sau pe un blat ungem cu ulei si proportionam compozitia de kiftele. Incingem uleiul in tigaie la temperatura optima, tavalim kiftelele in faina si le asezam in tigaie unde se v or face pe o parte si alta.
Cu sos de rosii, cu sos marinat, cu sos de smantana cu piure sau orez, si poate fi parte a unui aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga
Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci
Cele mai apreciate rețete
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
2
Carte de bucate

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Amandine III
4
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
5
Dulciuri

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
Parteneri
Chec cu portocale
Culinar.RO

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Chec cu portocale
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos