Se calesc ceapa, telina si ardeiul impreuna vreo 5 min pana se moaie, apoi se adauga usturoiul si se lasa numai 2 minute ca sa nu se arda.
Se pune apoi carnea de pui si se caleste vreo 5 min, pana nu mai este roz, apoi se adauga carnaciorii. Se pun toate condimentele mai putin boiaua iute (atentie la sare daca folositi carnaciori mai sarati), apoi lingura de faina si se lasa sa se prajeasca faina putin, altfel ramane "cruda".
Se pune supa de pui peste si rosiile si se lasa sa fiarba timp de 30 min la foc potrivit, pana scade cel putin jumatate, apoi se adauga crevetii si se mai lasa numai vreo 3-5 minute pana se fac roz. se pune boiaua iute dupa gust.
Se serveste fierbinte cu orez fiert simplu.
Jambalaya este o mancare traditionala din zona New Orleans, Louisiana. Varianta de aici este luata de pe Food Network.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii