Iutari (bureti Iuti) la Cuptor

Complexitate
redusa
Iutari (bureti Iuti) la Cuptor

Ingrediente

  • aproximativ 1,2 kg palarii de iutari (eu am avut congelati)
  • 400 gr telemea
  • 400 gr pastrama de porc usor afumata
  • un sul de branza topita (150 gr)
  • 150 ml ulei
  • ulei pentru prajit
  • sare, vegeta si piper dupa gust

Mod de preparare

Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia.

Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul.

Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici