Carnea portionata o prajim in uleiul incins si apoi il scoatem deoparte. In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa tocata si usturoiul feliat. Adaugam ardeii Kapia taiati fasii, frunzele de dafin, 1/2 lingurita cimbru, 1/2 lingurita boia si stingem totul cu 250 ml vin.
Asezam inapoi bucatile de carne prajita si completam cu apa cat sa fie carnea acoperita, adaugam sare si piper dupa gust, ardeiul iute feliat si lasam sa fiarba acoperit la foc mic pana carnea se inmoaie(daca mai e nevoie se mai adauga apa).
Acum, cand carnea e fiarta adaugam si amestecul de legume, impreuna cu ciupercile feliate si dovlecel lasand sa fiarba la foc mic neacoperit vasul pana se fierb toate legumele Se presara totul cu patrunjel verde tocat si se lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu cartofi noi, cartofi natur, pireu de cartofi.
Pofta Buna! ! !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii