Carnea portionata o prajim in uleiul incins si apoi il scoatem deoparte. In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa tocata si usturoiul feliat. Adaugam ardeii Kapia taiati fasii, frunzele de dafin, 1/2 lingurita cimbru, 1/2 lingurita boia si stingem totul cu 250 ml vin.
Asezam inapoi bucatile de carne prajita si completam cu apa cat sa fie carnea acoperita, adaugam sare si piper dupa gust, ardeiul iute feliat si lasam sa fiarba acoperit la foc mic pana carnea se inmoaie(daca mai e nevoie se mai adauga apa).
Acum, cand carnea e fiarta adaugam si amestecul de legume, impreuna cu ciupercile feliate si dovlecel lasand sa fiarba la foc mic neacoperit vasul pana se fierb toate legumele Se presara totul cu patrunjel verde tocat si se lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu cartofi noi, cartofi natur, pireu de cartofi.
Pofta Buna! ! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii