Asezam o tava in cuptor si il incalzim la 100°c.
Varsati supa peste couscous si lasati sa absoarba toata cantitatea de lichid. Amestecam cu carnea tocata, oul si condimentele. Asezonam dupa gust.
Pentru umplutura tragem ceapa si usturoiul taiat maruntel in lingura de ulei pana devin translucide. Amestecam ouale taiate maruntel cu ceapa si usturoiul.
Formam guguloaiele, asezam in mijlocul aparatului din carne cate o lingurita din umplutura de ou, le rulam si le trecem prin faina, ou batut si pesmet. Le prajim in ulei, cand sunt frumos rumenite le asezam pe tava din cuptor si mai lasam cateva minute, pana terminam de prajit toata cantitatea.
Servim cu mustar, salata sau ca meniu principal alaturi de piure ori orez.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii