Intr-un vas de copt din sticla, amestecati ingredientele pentru marinata. Puneti carnea in marinata, intorcand-o o data pentru a se imbiba Acoperiti si puneti-o in frigider peste noapte.
Intindeti o folie rezistenta de cca.. 35x50 cm. Scoateti carnea din marinata si intindeti-o pe folie. Turnati cam 1/3 de ceasca de marinata peste carne. Uniti capetele mai lungi ale foliei, impaturindu-le de mai multe ori, pentru a sigila bine.
Impaturiti peste capetele mai scurte ramase, pentru a sigila pachetul.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti carnea infoliata direct pe polita si lasati-o la foc 10 minute, la o temperatura de 250 grade c.
Reduceti temperatura la 165 grade c si mai gatiti inca o ora. Intre timp, puneti marinata pastrata intr-o sosiera si puneti-o la foc 10 min sau pana se ingroasa.
Turnati peste sosul de tomate, sosul de gratar, zaharul si sarea. Lasati la foc inca 5 min.
Cu clestele, scoateti cu atentie carnea infoliata si deschideti folia. Luati 1/3 cana din sosul de gratar si turnati-l peste carne, apoi impachetati totul la loc si puneti inapoi in cuptor inca 10 min.
Serviti pe rulouri, cu sosul ramas.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii