1. Frunzele sanatoase si frumoase de hrean se oparesc in apa cu bicarbonat de sodiu. Asa isi pastreaza culoarea verde. Se indeparteaza nervurile groase de pe frunze, pentru ca acestea sa se poata rula mai bine.
2. Carnea tocata de porc se amesteca cu orezul calit, cu piperul, sarea, patrunjelul tocat marunt, boiaua, ceapa calita in putin ulei si cu ouale. Cu aceasta compozitie umplem frunzele de hrean.
3. Intr-un vas de Jena, uns cu ulei, se aseaza frunzele umplute, una langa alta, apoi turnam vinul si, acoperit, fierbem pana "rulourile"sunt fierte.
Pe un platou oval se aseaza "rulourile" din frunze de hrean, le stropim cu smantana si le servim cu un vin alb sec.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii