Bucăţile de rasol se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia afumată (smoked paprika).
Se pun în vas de cuptor cu apă, vin şi usturoi şi se dau la cuptor.
Se mai completează cu câte puţină apă şi vin până ce carniţa e moale.
Se ung cu o pensulă cu sos BBQ peste tot şi se dau din nou la cuptor până scade lichidul de tot.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere şi mai ales….se mananca cu mana!
Sosul se găseşte gata preparat şi e dulceag.
Poftă bună!
Unii, mai ales cei mai tineri din familie nu prea servesc miel, asa ca le preparam pui. De cum am vazut...
Pui spaniol cu chorizo si cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii