Carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeii se taie rondele, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si ciupercile se curata si se taie feliute. Intr-o tigaie se incinge uleiul se pune ceapa la calit, se adauga ardeiul rondele, morcovii razaliti si ciupercile feliute si se calesc.
Se adauga carnea de porc se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga 1 ceasca de apa. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac. Cand toate sunt fierte bine se adauga condiment de legume, piper si o lingura de pasta de rosii. Se mai presara un pic de busuioc.
Se prepara pireul: se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine fierti se scurg si se paseaza. Se adauga lapte si se bat bine pana se obtine un pireu fin.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii