Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda.
Adaugam cartofii spalati si taiati cubulete si rozmarinul, acoperim cu folia si dam din nou la cuptor pentru inca cca 20 de minute.
 Cand cartofii sunt aproape facuti, adaugam vinul si ghimbirul taiat feliute si dam din nou la cuptor de data asta fara folia de aluminiu. Mai lasam cca 15 minute, pana cand, cartofii au prins o crusta (sa devina usor crocanti).

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii