Frigarui de Pui Ii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de Pui Ii

Ingrediente

  • cateva frunze de tarhon (proaspat)
  • cateva frunze de patrunjel (proaspat)
  • cateva frunze de menta (proaspete)
  • cateva frunze de rozmarin (proaspat)
  • cateva frunze de cimbru (proaspete)
  • sare
  • 1/4 pahar plin cu ulei de masline
  • 2-3 linguri de sos de soia
  • 2 -3 catei de usturoi (2 cuburi)
  • cateva frunze de busuioc (proaspat) sau 1 cub congelat
  • Pentru frigarui
  • 6-7 felii de piept de pui
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa rosie (mare)
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru sos, se spala, se pun impreuna (exceptie cele lichide) pe un fund de lemn si se toaca marunt de tot. Dupa ce au fost tocate, se adauga sare dupa gust, si uleiul. Se amesteca bine apoi se pune sosul de soia si se amesteca din nou. Se pune deoparte.

Se spala apoi feliile de piept de pui, se taie fasii de 1. 5 cm, se pun deoparte. Se iau ciupercile, se curata, se spala, se pun deoparte.

Se ia o punga de plastic si se introduce in ea fasiile de pui, se toarna peste ele marinata, se inchide punga bine si apoi incepe sa se scuture ca sa se unga cu marinata toata carnea. Se deschide punga, se introduc ciupercile si se inchide punga la loc. Se scutura din nou ca sa se unga si ciupercile bine, apoi se pune la frigider peste noapte sau pentru cateva ore.

a doua zi se scot de la rece, se pregatesc tepusele de lemn sau metal si se incepe formarea frigaruilor. Se spala ceapa, se taie in 12, se spala ardeiul, se curata se taie in bucati. Apoi pe fiecare bat se va pune dupa dorinta felii de carne intercalate cu ceapa, ciuperci si ardei.

Se prajesc la gratar. Se servesc cu salata si cartofi fierti cu marar.

Cartofii se curata, se taie ca pentru pireu, dupa ce au fiert, se scurg, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se pune marar tocat deasupra si, pe foc, se amesteca pentru un minut. Uleiul va fi absorbit de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura turnata cu branza de vaci
2
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Prajitura Rustica
3
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
4
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Coaste de porc cu cartofi noi
Bucataras.RO

Coaste de porc cu cartofi noi

 Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...

Coaste de porc cu cartofi noi
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia