1. Se curata sparanghelul alb, se spala, apoi in apa cu sare, suc de lamaie, unt si zahar se fierbe cca. 8 minute; sparanghelul verde se fierbe in apa cu un varf de cutit de bicarbonat -pentru ca sa-si pastreze culoarea-tot 8 minute, se scoate din cratita si, impreuna cu sparanghelul alb, se pastreaza la cald. Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare.
2. Se preincalzeste cuptorul la 180*C.
3. Carnea se spala cu apa rece, se sterge cu un servet de bucatarie, se condimenteaza si se frige in ulei fierbinte pe ambele parti, apoi se pune in cuptor pana se patrunde bine, cca. 8-10 minute. Se scoate si se pastreaza la cald. Jiul ramas in tava se amesteca cu supa de vita (din cubulet)se sareaza, pipereaza, se strecoara si se pune pe foc sa dea un clocot.
Pe fiecare farfurie preincalzita in microunde sau pe un vas cu apa clocotita se pun cate 4 bucati de sparanghel verde, 4 bucati de sparanghel alb, cate un cartof taiat in doua, cate un file de vitel si peste toate se toarna jiul din tava. Se serveste cu un vin alb sec. (Cabernet Sauvignon este de preferat)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii