Sareaza ficateii de pui si apoi pune-i la rumenit intr-o tigaie stropita bine cu ulei de masline.
Amesteca bine intr-un mojar chimionul, scortisoara, ghimbirul si cardamomul.
Cand ficateii isi schimba culoarea, adauga toate ingredientele ramase – prafurile minune, usturoiul, chili si ardeiul.
Acopera tigaia cu un capac si las-o pe foc mic inca 15 minute.
Mai poti adauga lamaie si sare in farfurie, in momentul servirii.
Pe mine s-a suprins intr-un mod foarte placut. Este foarte gustos..culmea!
http://lightgoodfood.ro/s/ficatei-de-pui-cu-scortisoara-cardamom-ghimbir-si-lamaie-cine-iubeste-si-lasa-maria-tanase/
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii