-calim cepa in putin ulei
-adaugam cei 2 ardei taiati
-radem morcovii si lasam sub capap sa se inmoaie putin ardeii, cam 15 minute. Daca trebuie mai punem apa.
-cand s-au inmoiat ardeii punem orezul pe care l-am spalat si l-am lasat putin in apa
-adaugam condimente, completam cu apa si lasam sub capac sa fiarba cam 40 minute. Daca mai trebuie completam cu apa.
-orezul nu trebuie sa fiarba pana se desface...bobul(aici depinde si de calitatea orezului) trebuie sa ramana intreg. La sfarsit cand orezul s-a fiert, lasam sub capac totul si el se umfla frumos.
Cum procedam:
-punem ceapa la calit, apoi punem cele 2 lingurite de boia ,amestecam si stingem repede cu apa.
- ficatul l-am taiat bcutai,le-am frecat cu sare inainte
-adaugam ficat bucati si punem putina apa, acoperim cu capac
-lasam sub capat vreo 30 minute, pana se patrunde ficatul. Daca mai trebuie mai completam cu apa
-la sfarsit adauga smantana si patrunjelul tocat si amestecam
-se serveste langa orez.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii