Se curata dovleacul si se taie cuburi. Se caleste cu un cub de unt.
Se adauga cartofii, se condimenteaza dupa gust.
Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert pana scade tot lichidul.
Intre timp taiem marunt ceapa si ardeii si le punem la calit.
Adaugam carnea si 250 ml apa/supa de pui.
Condimentam dupa gust si lasam la fiert.
Cand e gata, asezam frumos pe farfurie si servim, fara frica.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii