Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.
Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.
După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri. Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.
Punem compoziția intr-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt. Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.
Il lasam la racit, dupa care il putem servi.
Mai am eu vreo cateva combinatii reusite cu deserturi care contin ciocolata si portocala si toate imi plac, asa ca, m-am...
Prajitura cu ciocolata si portocalaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii