Nu am pus cantitati deoarece fiecare isi face amestecul pentru umplut, in functie de gust.
Se curata dovleceii de coaja, se taie bucati de 8-10 cm lungime, apoi se scobesc la mijloc pentru a face loc umpluturii.
Se face un amestec omogen din carne, ou, marar, orez, sare si piper dupa gust. Se umplu bucatile de dovlecel cu amesteul de carne si se pune deasupra o felie de rosie.
Se dau pe razatoare rosii si se pun intr-o oala mai putin inalta. Se aseaza dovleceii umpluti. Rosiile rase trebuie sa ajunga pana la jumatatea inaltimii dovleceilor.
Se fierbe la foc mic, sub capac, aprox. 40 minute. Scuturati din cand in cand oala ca sa nu se lipeasca dovleceii.
Se poate servi cald sau rece, presarat cu marar proaspat tocat marunt, cu smantana sau kefir.
POFTA BUNA!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii