Am sotat orezul, carnea amestec, ceapa taiata fin, morcovul, pina cind orezul a devenit transparent. Am adaugat verdeata, sare si piper dupa gust si am amestecat. In paralel am taiat fisii de dovlecel si le-am asezat in cruce, in mijloc punind cite o lingura din amestecul facut in prealabil, dupa care am inchis fiecare pachetel.
Le-am asezat intr-o tava unsa cu ulei, am adaugat bulion si apa cit sa fie acoperite si am introdus la cuptor pentru 20-30 min. Peste fisiile de dovlecel, inainte de a le folosi am presarat sare, pentru a le inmuia, le-am lasat 10 minute si apoi le-am spalat bine cu apa rece.
Dupa ce totul a fost gata, am scos pe farfurie si am presarat pentru decor un mix fin de coaja de lamiie, ardei capia, piper verde, patrunjel.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii