Am sotat orezul, carnea amestec, ceapa taiata fin, morcovul, pina cind orezul a devenit transparent. Am adaugat verdeata, sare si piper dupa gust si am amestecat. In paralel am taiat fisii de dovlecel si le-am asezat in cruce, in mijloc punind cite o lingura din amestecul facut in prealabil, dupa care am inchis fiecare pachetel.
Le-am asezat intr-o tava unsa cu ulei, am adaugat bulion si apa cit sa fie acoperite si am introdus la cuptor pentru 20-30 min. Peste fisiile de dovlecel, inainte de a le folosi am presarat sare, pentru a le inmuia, le-am lasat 10 minute si apoi le-am spalat bine cu apa rece.
Dupa ce totul a fost gata, am scos pe farfurie si am presarat pentru decor un mix fin de coaja de lamiie, ardei capia, piper verde, patrunjel.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii