Dovlecei spalati si stersi se taie la capete apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez ajutandu-ne de o lingurita fara a strapunge celalalt capat al jumatatii.LOa rosii se taie un capac deasupra,se curata bine de miez .
Se curata ceapa si se taie marunt ,ardeiul se taie in cubulete si apoi se calesc impreuna intr-un strop de ulei.Cand legumele se inmoaie se adauga carnea care se caleste pana scade tot sucul lasat.Se adauga si lingura de legume deshidratate,se potriveste de sare si piper si se da tigaia de pe foc apoi se adauga verdeata(marar si patrunjel) tocata fin.
DSe umplu fiexare jumatate de dovlecel si fiecare rosie,se aseaza intr-o tava mai inalta , apoi deasupra compozitiei din fiecare,se spartge cate un ou de prepelita ,acestas legand compozitia de carne.
Se toaca marunt miezul de la rosii ,se toarna in tava,se complteaza cu apa ,se adauga un praf de sare si un strop de ulei apoi se da 30 de minute la cuptor.Se pot servi simplu sau cu smantana!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraAm fost in vizita la Ina si am dat peste prajitura asta, o salvasem cu mult timp in urma si acum i-a venit randul. Eu am...
Desert prajitura Baiadera by InaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii