Prajiti usor carnatii in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta mai mare.
Adaugati kaiserul si continuati prajirea la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca.
Puneti ciupercile si lasati pe foc, amestecand des, pana ce acestea se inmoaie si apa lasata de ele se evapora.
Distribuiti uniform feliile de rosii, cu miezul in jos.
Intre timp, bateti ouale impreuna cu sare, piper, dupa gust. Turnati in tigaie cand rosiile s-au inmuiat usor si lasati, amestecand doar de cateva ori, pana ce ouale sunt aproape inchegate, apoi presarati branza / cascavalul.
Potriviti gustul de sare, piper si presarati cu patrunjel.
Serviti cat este cald alaturi de un ceai fierbinte din plante.
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaReteta simpla pentru briose pufoase cu ciocolata. Descopera cum sa pregatesti aceste delicii rapid, folosind ingrediente de...
Briose cu ciocolata - dulci si delicioaseAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregi
Comentarii