Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pune smantana si lingurile de branza.
Dupa se spala si se taie marunt ardeiul, dovlecelul si patrunjelul. Si se amesteca cu oul.
Se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/costita. Marginile bucatilor de pancetta/costita se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.
Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine, spalate si rupte, fasii mai grosute.
Se pun ouale cu legumele, in fiecare foarma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.
Pofta buna!
Se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii