Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pune smantana si lingurile de branza.
Dupa se spala si se taie marunt ardeiul, dovlecelul si patrunjelul. Si se amesteca cu oul.
Se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/costita. Marginile bucatilor de pancetta/costita se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.
Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine, spalate si rupte, fasii mai grosute.
Se pun ouale cu legumele, in fiecare foarma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.
Pofta buna!
Se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii