Costitele se sareaza si se prajesc pe ulei , apoi se scot deoparte. Se procedeaza la fel si cu carnatii pe care ii taiem in bucati de cca 6-7 cm ( carnatii ii curatam de pielita). Ceapa o taiem in patru si o calim in uleiul incare am prajit costitele si carnatii .
Costitele si carnatii se pun apoi peste ceapa calita , se pune peste 2 l supa de carne ( putem folosi si concentrat de supa ). Rosiile le decojim si le taiem cubulete si se pune deasupra impreuna cu patrunjelul tocat marunt , crenguta de cimbru , piper , ardeiul iute (facultativ) si ciupercile feliate .
Acoperim cu un capac si dam cratita la cuptor ptr cca 1 1/2 ore. Daca carnea nu e facuta il mai lasam la cuptor si mai putem adauga un pic de supa sau apa.
Se serveste cu pireu de cartofi sau orez alaturi de muraturi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii