Costite cu carnati afumati la cuptor

Complexitate
redusa
Costite cu carnati afumati la cuptor

Ingrediente

  • 500 gr costite porc
  • 300 gr carnati afumati
  • 500 gr ciuperci
  • 2 rosii mai mari
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta de cimbru
  • 4 buc ceapa
  • 1 ardei iute (facultativ)
  • 2 l supa de carne(sau 4 cuburi de supa)
  • 100 ml ulei ptr prajit
  • sare,
  • piper macinat

Mod de preparare

Costitele se sareaza si se prajesc pe ulei , apoi se scot deoparte. Se procedeaza la fel si cu carnatii pe care ii taiem in bucati de cca 6-7 cm ( carnatii ii curatam de pielita). Ceapa o taiem in patru si o calim in uleiul incare am prajit costitele si carnatii .

Costitele si carnatii se pun apoi peste ceapa calita , se pune peste 2 l supa de carne ( putem folosi si concentrat de supa ). Rosiile le decojim si le taiem cubulete si se pune deasupra impreuna cu patrunjelul tocat marunt , crenguta de cimbru , piper , ardeiul iute (facultativ) si ciupercile feliate .

Acoperim cu un capac si dam cratita la cuptor ptr cca 1 1/2 ore. Daca carnea nu e facuta il mai lasam la cuptor si mai putem adauga un pic de supa sau apa.

Se serveste cu pireu de cartofi sau orez alaturi de muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate