Costitele se sareaza si se prajesc pe ulei , apoi se scot deoparte. Se procedeaza la fel si cu carnatii pe care ii taiem in bucati de cca 6-7 cm ( carnatii ii curatam de pielita). Ceapa o taiem in patru si o calim in uleiul incare am prajit costitele si carnatii .
Costitele si carnatii se pun apoi peste ceapa calita , se pune peste 2 l supa de carne ( putem folosi si concentrat de supa ). Rosiile le decojim si le taiem cubulete si se pune deasupra impreuna cu patrunjelul tocat marunt , crenguta de cimbru , piper , ardeiul iute (facultativ) si ciupercile feliate .
Acoperim cu un capac si dam cratita la cuptor ptr cca 1 1/2 ore. Daca carnea nu e facuta il mai lasam la cuptor si mai putem adauga un pic de supa sau apa.
Se serveste cu pireu de cartofi sau orez alaturi de muraturi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii