Se caleste ceapa, carnea tocata, ardeiul macinat in ulei, dupa care se adauga 300 ml apa, si condimentele. Se lasa sa fiarba pana scade si ramane in putin soft. Separat se fierbe conopida desfacuta in buchetele.
Intr-un vas de iena se presara pesmetul, dupa care se aseaza un rand de conopida, un rand de carne tocata (toata carnea), peste carne se pune jumatate din smantana si ultimul rand de conopida. Restul de smantana de amesteca cu galbenusurile crude si se toarna peste stratul de conopida. Vasul se introduce in cuptor pentru 25 de minute.
Se poate servi cu salata verde.
Pofta buna.
Aceste prajiturele se pot consuma atat la micul dejun dar si atunci cand ai pofta de ceva dulce cu fructe. M-am inspirat de...
Desert prajituri cu fructe tropicaleInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii