Se caleste ceapa, carnea tocata, ardeiul macinat in ulei, dupa care se adauga 300 ml apa, si condimentele. Se lasa sa fiarba pana scade si ramane in putin soft. Separat se fierbe conopida desfacuta in buchetele.
Intr-un vas de iena se presara pesmetul, dupa care se aseaza un rand de conopida, un rand de carne tocata (toata carnea), peste carne se pune jumatate din smantana si ultimul rand de conopida. Restul de smantana de amesteca cu galbenusurile crude si se toarna peste stratul de conopida. Vasul se introduce in cuptor pentru 25 de minute.
Se poate servi cu salata verde.
Pofta buna.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii