Ceapa se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei. Dupa ce e prajita, se adauga pieptul de pui, taiat si el in cuburi, si se lasa pana e patruns. In continuare, punem amestecul mexican fiert, apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce e rece complet, se pune peste amestec pasta de rosii si ouale batute cu condimentele. Cu aceasta compozitie, se umplu clatitele.
Se pregateste un sos din smantana, usturoiul tocat si sare, dupa gust. Se unge baza unui vas Jena cu acest sos, dupa care se aseaza jumatate din clatite, pe care le ungem cu putin sos de smantana si presaram jumatate din cascavalul razalit.
Apoi, asezam al doilea strat de clatite, unse la fel, cu sos si deasupra cascaval. Se da la cuptorul preincalzit pentru un sfert de ora.
Se servesc calde, cu smantana si ketchup.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPentru aceasta reteta m-am inspirat de aici.
Desert inghetata de vanilie cu zmeuraCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii