Ceapa se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei. Dupa ce e prajita, se adauga pieptul de pui, taiat si el in cuburi, si se lasa pana e patruns. In continuare, punem amestecul mexican fiert, apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce e rece complet, se pune peste amestec pasta de rosii si ouale batute cu condimentele. Cu aceasta compozitie, se umplu clatitele.
Se pregateste un sos din smantana, usturoiul tocat si sare, dupa gust. Se unge baza unui vas Jena cu acest sos, dupa care se aseaza jumatate din clatite, pe care le ungem cu putin sos de smantana si presaram jumatate din cascavalul razalit.
Apoi, asezam al doilea strat de clatite, unse la fel, cu sos si deasupra cascaval. Se da la cuptorul preincalzit pentru un sfert de ora.
Se servesc calde, cu smantana si ketchup.
Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...
Tort „Fantezie în roz”Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii