Clatite cu Mac Umplute cu Ficat de Pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt aluat:
  • 500 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 4 linguri cu mac
  • putin sifon
  • ulei
  • sare
  • pt umplutura:
  • 800-900 g ficat de pui
  • 3 linguri de ketchup
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pt. aluat se bat ouale, apoi se adauga faina si un praf de sare, laptele, macul si sifonul (sau apa minerala). Se amesteca pana se obtine un aluat moale, care se lasa sa stea 10-15 minute. Apoi se coc clatitele intr-o picatura de ulei, la foc mic.

Intre timp, se taie in feliute subtiri ficateii de pui si se prajesc in ulei incins. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Clatitele se ung cu ketchup, apoi se umplu cu ficatul de pui si se ruleaza.

Aceste clatite se pot umple si cu ficat de porc sau cu pasta de carne tocata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Cremes A la Cluj
5
Dulciuri

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Parteneri
Cheesecake Brownies
Bucataras.RO

Cheesecake Brownies

Cheesecake Brownies
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce