Preparare:
Facem cam 12 clatite.
Calim carnea tocata cu ceapa taiata marunt, pana isi schimba culoarea, dupa care adaugam paharul cu vin, sau numai vinul din pahar. Lasam pe foc pana se evapora vinul.
cand carnea s-a racorit adaugam 2linguri de smantana si mararul taiat marunt. Amestecam bine.
Ungem o tava cu ulei si ne apucam de umplut clatitele. Punem cam doua linguri de carne pe fiecare clatita si le impachetam ca pe sarmale.
Punem clatitele umplute in tava. Amestecam trei oua, cu trei linguri de smantana, cu branza topita si cu laptele si turnam cu o lingura pe fiecare clatita in parte.
Lasam la cuptor cam o jumatate de ora, scoatem tava si radem cascavalul peste clatite.
Mai dam la cuptor circa un sfert de ora sau pana prin o culoare aurie.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii