Aluatul pentru clatite: se sparg 2 oua, se adauga faina, apa minerala, lapte si sare. Se amesteca toate acestea pana se obtine un continut nu foarte tare.
Pentru umplutura:
Se pune intr-o tigaie ulei de masline si se calesc pe rand ciupercile, se adauga o legatura de ceapa verde. Dupa ce s-au calit acestea si adauga carnea tocata si se amesteca continuu pana ce se imbina intre ele ingredientele. Se da la o parte de pe foc, se lasa putin la racit, dupa care se adauga 1-2 oua, o legatura de ceapa verde si o legatura marar, se amesteca toate acestea cu sare si piper. Se pune compozitia in clatite, se dau la cuptor pentru circa 10 min. Se scot si se pune peste ele smantana.
Pota buna!
sunt delicioasce
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii