Se pregatesc clatitele, in modul obisnuit.
Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa, ciupercile, se adauga putin delikat, piper, cimbru, zeama de supa. Se intinde compozitie pe fiecare clatita in parte, rulam si le asezam frumos intr-o tava de yena, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt. Odata asezate, introducem tavita la cuptor, (atentie insa sa nu le lasati prea mult) apoximativ 15-20 minute in cuptorul deja incins.
Se servesc fara piine, cu putina smantanica. Sunt delicioase si va asigur ca vor face parte din meniul dvs permanent.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor
Comentarii