Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .
O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit. Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii. Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta, fratilor!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMacar sa dea benga-n noi la marele fix.....
Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii