Se caleste usor ceapa si usturoiul, apoi se adauga carnea si cand a inceput sa se prajeasca carnea se adauga condimentele si se prajesc putin sa devina fragrante, apoi se adauga fasolea boabe, si dupa vreo 2 minute si sosul si pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic ca 20 min.
Se serveste cu salata verde/ varza alba tocata marunt, o lingura de smantana si cascaval ras, si rosii tocate bucatele mici.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii