Se caleste usor ceapa si usturoiul, apoi se adauga carnea si cand a inceput sa se prajeasca carnea se adauga condimentele si se prajesc putin sa devina fragrante, apoi se adauga fasolea boabe, si dupa vreo 2 minute si sosul si pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic ca 20 min.
Se serveste cu salata verde/ varza alba tocata marunt, o lingura de smantana si cascaval ras, si rosii tocate bucatele mici.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii