Ceapa se taie felii si se caleste pe 2 linguri de ulei. Cartofii(cruzi) curatati impreuna cu ceapa calita se da prin masina de tocat carne si se adauga la carne. Punem cele 2 oua proaspete, condimentam cu sare, piper si punem patrunjelul verde tocat si mararul. Se amesteca pana se omogenizeaza apoi tavalim chiftelutele prin faina si le prajim in ulei incins.
Dupa ce am terminat de prajit, asezam chiftelutele intr-un vas si ne apucam de pregatit sosul Bechamel.
Sos Bechamel: Punem la topit untul si faina la foc si le infierbantam fara ca faina sa isi schimbe culoarea (la foc mic ), si stingem cu 1/2 l lapte fierbinte adaugat treptat avand grija sa nu faca cocoloase. Se pune sare, piper alb dupa gust si zeama de la 1/2 lamaie si patrunjelul tocat iar mai apoi adaugam si 100 gr smantana.
Acest sos il turnam peste chiftelute si dam totul la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute.
Se serveste cu pireu de cartofi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii