Preparare :
Carnea tocata o punem intr-un vas si adaugam la ea 2-3 oua crude, 1 lingura boia dulce, 3 catei usturoi pisati , sare si piper dupa gust. Cele doua felii de paine le punem in apa rece pana se inmoaie , dupa care le stoarcem si le adaugam la compozitia de carne. Framantam bine aluatul de carne pana se omogenizeaza totul. Separat punem 4 - 5 oua la fiert . Cand sunt fierte le curatam si le taiem in jumate de-a latul.
Din compozitia de chiftele (caci e o compozitie de chiftele) luam o bucata, o intindem in palma si peste adaugam o jumatate de ou. Acoperim cu compozitie de carne jumatatea de ou si formam chiftele in asa fel incat oul sa fie bine acoperit. Asezam aceste chiftele umplute intr-o tava ( vas termorezistent) unsa cu un pic de ulei si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos chiftelutele.
Se servesc alaturi de pireu de cartofi.
Pofta Buna !
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii